UŞAK SİVASLI İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019 - 2020 Eğitim - Öğretim Yılı İlçemiz Halk Eğitim Merkezimize Ücretli Usta Öğretici Başvuruları

2019 - 2020 eğitim - öğretim yılında ek ders ücreti karşılığı usta öğretici görevlendirilmesi ile ilgili başvuru süreci başlamıştır. 
2019 - 2020 Eğitim - Öğretim Yılı  İlçemiz Halk Eğitim Merkezimize Ücretli Usta Öğretici Başvuruları

2019 - 2020 eğitim - öğretim yılında müdürlüğümüz tarafından düzenlenen kurslarda ihtiyaç olması halinde ek ders ücreti karşılığı yapılacak görevlendirmeler ile ilgili başvurular 2019 Eylül ayı içerisinde Halk Eğitm Merkezi Müdürlüğümüzün merkez binasına elden yapılacaktır. 

 

     2019 - 2020 eğitim - öğretim yılında MEB Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Yönetmeliği Madde - 26 kapsamında yapılacak olan görevlendirmelerde aranan şartlar aşağıda belirtilmiştir.

 

  • Görev alacağı kursun öğretim programında belirtilen eğitici şartlarını taşımak.
  • Türk vatandaşı olmak.
  • 18 yaşını doldurmuş olmak.
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
  • 26/9/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  • Askerlikle ilişiği bulunmamak.
  • Sağlık durumu yönünden görevini yapmasına engel bir durumu olmamak

EK - 2 USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

 

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzün Haberi İçin Tıklayınız

Atatürk Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi No 20 Kat 2 Sivaslı/UŞAK - 0 276 618 10 07

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.